Ovo su najbolje nijanse rumenila za tvoj ton kože


Nekada su naše bake nabacile samo malo rumenila i to je bilo sve od šminke. Eventualno su još stavile i ruž. Ne možemo da kažemo da su grešile, jer kada nanesemo odgovarajuću nijansu rumenila na pravilan način, odmah izgledamo lepše i svežije.

Pronalaženje odgovarajuće nijanse rumenila u skladu sa tvojim tonom kože je jako važan zadatak, ako ne želiš da izgledaš kao da si izašla iz cirkusa. Kada naneseš pogrešnu nijansu, možeš vrlo lako izgledati kao klovn. Nijansa rumenila koja se slaže sa tvojim tonom kože čini tvoju šminku vrhunskom. Uskladi bakine savete sa ovim savetima make-up stručnjaka i zablistaj.

Srednje svetli ton kože

Slično kao i kod tvojih prijateljica sa svetlim tonom kože, pink i breskvaste nijanse su tvoji najbolji prijatelji. Kod tebe je razlika ta što možeš da koristiš i tamnije nijanse, kao i da nanosiš rumenilo u slojevima, sve dok ne postigneš željeni efekat i živost. Bogata pink i čak određene “mauve” nijanse pomažu ti da postigneš dramatičan izgled kada naneseš rumenilo na prave tačke. Nasmeši se i obrati pažnju na oblast gde tvoje jagodice prirodno “iskoče”. Nanesi malo rumenila na tu oblast i postigni savršenu toplinu. Bonus savet: Ako je ton tvoje kože više maslinasti, izbegavaj hladnije tonove kao što je šljiva, jer možeš delovati bleđe. Ukoliko je ton tvoje kože srednje svetli, tebi odgovara ovo rumenilo.

Tamniji ton kože

Tamnije nijanse crvene, narandžaste i braon su savršene nijanse rumenila za tamnu kožu. Trik je da odabereš rumenilo koje izgleda jarko u pakovanju. Ove boje, nasuprot svetlijim pink, čine da zračiš umesto da izgledaš isprano. Nanesi rumenilo kružnim pokretima četkice na svoje jagodice, pa idi duž jagodične kosti prema vrhovima ušiju. 

Koje rumenilo je tvoje omiljeno? Kakav je ton tvoje kože? OVDE možete pogledati rumenila koja MOYA drogerija nudi.


Izvor: Alexandar Cosmetics